Festivalul Internațional de Poezie București

Târgul Național al Cărții de Poezie

 13 - 17 mai, 2015. Video 2015

Locații FIPB / TNCP 2015

Afis FIPB 2015Festivalul Internațional de Poezie București / TNCP / Maratonul de Poezie și Jazz este un program de promovare a culturii scrise, în special a unui gen de nișă: Poezia. De câțiva ani, TNCP (Târgul Național al Cărții de Poezie) și Maratonul de Poezie și Jazz sunt organizate în zilele apropiate evenimentului european – Noaptea Europeană a Muzeelor.

Anul acesta, programul se va desfășura în perioada 13-17 mai 2015 în următoarele locații bucureștene:

Festivalul Internațional de Poezie București

Palatul Șuțu (Muzeul Municipiului Bucureștiului)
Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”
Librăria Open Art
Green Hours Jazz-Cafe
Teatrul Odeon
Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”
Teatrul Excelsior
Muzeul Memorial „Tudor Arghezi” – Mărțișor

Programele Festivalul Internațional de Poezie București / TNCP / Maratonul de Poezie și Jazz se vor constitui într-un spațiu interactiv de lecturi publice și de promovare a cărții de poezie, a bluesului și jazzului.
În 2009, a debutat Maratonul de Poezie și Jazz. În 2010, urmare a succesului înregistrat de Maraton, au fost organizate Festivalul Internațional de Poezie București și TNCP – Târgul Național al Cărții de Poezie, cu logo-ul Tu Nu Citești Poezie?
Maratonul de Poezie și Jazz are următoarea adresă web: http://poezie-jazz.blogspot.ro

 

Târgul Național al Cărții de Poezie – la Muzeul Municipiului București

Afis TNCP 2015Târgul Național al Cărții de Poezie se va desfășura la Pavilionul de Carte de Poezie, Blues și Jazz, unde vor fi prezentate, vândute și lansate cărți, CD-uri, audiobook-uri de poezie, blues și jazz, precum și reviste de specialitate care sunt dedicate acestor genuri de nișă (fără taxe de participare pentru editori sau poeți/artiști). Sunt invitate următoarele edituri: Aius (Craiova), Max Blecher (București), Brumar (Timișoara), Cartea Românească-Polirom (București), Charmides (Bistrița), Eikon (Cluj), FNSA (București), Editura Muzeului Literaturii Române din București, Națiunea (București), Timpul (Iași), Tracus Arte (București), Vinea (București)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Cautare

Organizator

Co-Organizatori

Filiala Bucureşti Poezie - USR

Parteneri

Coproducător

Parteneri media