Festivalul Internațional de Poezie București

Târgul Național al Cărții de Poezie

 13 - 17 mai, 2015. Video 2015

Institutul Blecher, ediția 104 la FIPB 2015

afis-blecher-104-web

Clubul de lectură Institutul Blecher vă invită, duminică 17 mai 2015, de la ora 18:00, la Librăria OPEN ART (strada Pitar Moș nr. 12 ‒ intrarea din strada Arthur Verona, București), la întâlnirea cu Ionelia Cristea, Vlad Viski și Paul Zabet.

Moderator: Claudiu Komartin

Eveniment organizat în cadrul Târgului Național al Cărții de Poezie.

Ionelia Cristea (n. 1983) a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, iar în prezent este medic neurolog. A debutat cu volumul de poezie „Noaptea de gardă” (2015), ca urmare a câștigării Concursului de Debut al Editurii Cartea Românească.

Vlad Viski (n. 1988) a locuit la Los Angeles, unde a studiat la California State University, și la Budapesta, în cadrul Central European University. A debutat cu un poem în „Faggot Dinosaur”, în care apăreau 40 de autori gay din California, și este unul dintre poeții care își asumă deschis și programatic identitatea „queer”.

Paul Zabet (n. 1998) este elev la Colegiul Național „Ion Creangă” din București și a câștigat recent premiul I la concursul de poezie „Gellu Naum” pentru liceeni.


Partener: FDL.ro Fabrica de Literatura


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Cautare

Organizator

Co-Organizatori

Filiala Bucureşti Poezie - USR

Parteneri

Coproducător

Parteneri media